O nás

Společnost WIENER servis s.r.o. staví na více než 25 letech zkušeností svých zakladatelů. Specializujeme se především na firemní ekonomiku, účetnictví (včetně mzdové agendy) a provoz virtuálních kanceláří. 

Dále poskytujeme komplexní služby v oblasti pronájmu bytových a nebytových prostor. Součástí našich služeb jsou také projekce a realizace staveb.

V čem jsme jiní?

Co nás odlišuje od konkurence je naše komplexnost a schopnost přizpůsobit se specifickým potřebám každého klienta. Každá služba, kterou poskytujeme, je podložena hlubokými zkušenostmi a odborností. Věříme v sílu osobního přístupu.
Naši zákazníci nejsou jen čísla, ale partneři, kterým nasloucháme a kterým poskytujeme řešení na míru. Každý projekt, každá zakázka je pečlivě řízená a přizpůsobená specifickým požadavkům našich klientů.

Představte si, že máte jedno místo, kde se můžete spolehnout na vše od prvotřídních účetních, přes profesionální stavební projekty, až po atraktivní kancelářské a bytové prostory v Plzni. To vše s 25letou tradicí a lidským přístupem. 

SLUŽBY

ÚČETNICTVÍ A MZDY

Naše firma nabízí kompletní služby v oblasti zpracování a vedení účetnictví, zpracování daní, zpracování mezd a vedení personální agendy.

VIRTUÁLNÍ KANCELÁŘ

Chcete mít adresu podnikání v Plzni? Nabízíme služby virtuálního sídla pro právnické osoby i pro OSVČ. Ochráníte tím svoji soukromou adresu, uspoříte za pronájem kanceláře, budovu označíme štítkem s Vašimi údaji, poštovní schránku vybereme za Vás a budeme Vás informovat o došlé poště.

PRONÁJEM BYTŮ A KANCELÁŘÍ

Nabízíme k pronájmu byty a kanceláře v klidné lokalitě Plzeň Doubravka, ulice Na Kovárně. Dopravní spojení na dálnici D5 do 5 minut.

Litice_sportovni_areal-01

PROJEKCE A REALIZACE STAVEB

Projekce a realizace staveb a developerských projektů. Dle Vašeho přání Vám zajistíme projekt a realizaci Vaší stavby. Starosti přenechte nám.

Sháníte virtuální sídlo firmy v Plzni?

Kontaktujte nás ještě dnes.

© 2024 WIENER servis s.r.o.